Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Een zakelijke internetaansluiting via Tims

internetverbindingen via glasvezel, vdsl en adsl.

Hartelijk welkom op de website van Tims. Een modern en dynamisch bedrijf dat zich richt op het internet. Wij zijn o.a. specialist in het aanleggen van zakelijke netwerken en hierbij kunnen wij de ook installatie van glasvezel, ADSL of VDSL-internet als provider voor u verzorgen.

U stelt hoge eisen aan uw zakelijke internetverbinding. Het begint met maximale uptime. Dan snelheid. Vervolgens een uitstekende (24/7 bereikbare) zakelijke helpdesk. En dan vaste IP-adressen. Ook voor zakelijk internet, geschikt voor instellingen, ZZP'ers en het MKB.

Zakelijke internetverbinding gericht op ZZP, MKB en instellingen

Tims is reseller van een landelijk opererende partij waar wij een speciale zakelijke internet dienst kunnen afnemen. Deze zakelijk internetaansluiting verbinding kan zowel via ADSL, glasvezel als ook VDSL geleverd worden door ons als leverancier. De internetverbinding is specifiek ontwikkeld voor de veeleisende en professionele gebruiker. Met één internetaansluiting kunt u uw totale netwerk voorzien van internettoegang. Anders dan bij reguliere ADSL en glasvezel internetverbindingen krijgt u van ons een professioneel ingerichte firewall.

Alle aansluitingen worden standaard voorzien van deze hardware en werkend opgeleverd. Daarnaast is het mogelijk om tegen een geringe meerprijs 24 uur per dag op aanwezigheid van virussen en mogelijke pogingen tot misbruik pro-actief uw netwerk te controleren.

Professioneel zakelijk internet 24/7

Voor een vast bedrag per maand ongeacht de zakelijke intensiteit van het gebruik, heeft u zeven dagen per week een internetverbinding. Dat een internetverbinding risico’s met zich meebrengt wordt vaak genoemd in de media. Als er geen maatregelen zijn genomen bestaat er namelijk een kans dat via de verbinding hackers uw netwerk betreden. Dit is de reden dat wij niet stunten met gratis modems of doe-het-zelf pakketten leveren. Al onze verbindingen worden geleverd met professioneel apparatuur. Mede door deze maatregel staan wij garant dat u met onze diensten een betrouwbare en veilige internet aansluiting heeft. 

Aanverwante diensten zakelijk internet.

- Netwerken
U wilt in uw bedrijf meerdere computers aan elkaar willen koppelen, om op meerdere computers dezelfde bestanden te kunnen gebruiken of om op meerdere computers tegelijk gebruik te kunnen maken van internet via één aansluiting? Dan is een netwerk aanleggen de oplossing. Dit kan op meerdere manieren. Via kabels of draadloos. Het aantal computers dat aan elkaar gekoppeld kan worden is in principe onbeperkt. Onze voorkeur gaat uit naar een bedraad netwerk. Uiteraard is een draadloos wifi netwerk ook goed mogelijk echter dienen wij hier extra aandacht aan de veiligheid te besteden. Lees meer op onze uitgebreide netwerk pagina.

- Zakelijke email inclusief domeinnaam en website hosting.
En om uw email nog meer te bewaken worden alle berichten, van en naar uw kantoor op aanwezigheid van virussen/spam en gevaarlijke bestanden door onze speciale virusscanner-server gecontroleerd. Mede door deze preventieve controle zal u minder last krijgen van ongewenste email. Mocht er toch een lastige afzender doorkomen, zetten wij deze op uw verzoek in de persoonlijke spam lijst.

- Zakelijke telefonie / voip ( meer informatie via de link ).

- Webdesign en website bouw ( meer informatie via de link ).

Tijd voor een stabiele zakelijke internetverbinding?

Voor aanvullende informatie en een postcode check voor wat er allemaal mogelijk is op uw locatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Tims levert voornamelijk zakelijk internet via glasvezel en adsl voor MKB en ZZP in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan dus o.a. de volgende plaatsnamen : Bergeijk, Best, Bladel, Casteren, Diessen, Dommelen, Duizel, Eersel, Eindhoven, Esbeek, Goirle, Haghorst, Hapert, Hilvarenbeek, Hooge, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Lage Mierde, Luyksgestel, Mierde, Netersel, Oirschot, Oostelbeers, Reusel, Riethoven, Steensel, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre & Westerhoven.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over zakelijk internet via Tims, onze verdere mogelijkheden en de kosten. Neem dan direct contact met ons op via het contactfomulier, telefoon of mail. Alle contactmogelijkheden zijn duidelijk onder- en bovenin deze webpagina zichtbaar.

 

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn