Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Website ontwikkeling

Op zoek naar een partner die websites ontwikkelt en die komt met een oplossing die past bij uw wensen? TIMS helpt organisaties met een website op maat. Of je nu op zoek bent naar een goedkope website die alleen als online visitekaartje dient of als u op zoek bent naar maatwerk. Wij leveren een website die voldoet aan uw wensen en behoeften! 

Professionele website laten maken

Uw volledige bedrijfsinformatie en huisstijl optimaal geïntegreerd in uw website. Gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites. Stelt u zich eens voor dat u een partner heeft die u helpt naar de beste oplossing door goed naar uw wensen te luisteren. Zo kunt u doen waar u goed in bent en waar u energie van krijgt. 

Wij helpen bij:

  • Volledige realisatie websites op basis van HTML
  • Ontwikkeling van Templates voor diverse CMS systemen 
  • Grafische vormgeving voor huisstijl
  • Bouwen van websites in CMS systemen
  • Redesign, beheer en onderhoud
  • Bouwen van webshops
  • Online vindbaarheid

Online marketing en SEO (search engine optimization) 

Is het voor u belangrijk dat een website ook klanten oplevert? Een online marketing strategie en SEO is belangrijk om dit voor elkaar te krijgen en om hier een succes van te maken is kennis en kunde een must. TIMS is gespecialiseerd in online marketing en SEO.

Online marketing is een breed begrip maar de basis is het uitdragen van uw dienstverlening en het aanbieden van producten en/of diensten op een manier die nieuwe klanten (conversie) oplevert. Dit start bij het ‘juiste’ verhaal wat potentiële klanten triggert klant te worden en het inzetten van de juiste kanalen voor de juiste doelgroep. Naast conversie kan een ander doel van online marketing nog zijn om naamsbekendheid te vergroten, meer bezoekers te genereren of klantloyaliteit te versterken. 
 

 

Terug naar overzicht
Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn