Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Ervaar de service van onze PC reparateur aan huis

De computer is een complex apparaat dat uit meerdere onderdelen bestaat. Zo bevat het onder andere een moederbord, harde schijf, koeler, videokaart en processor. Het zijn dan ook veel onderdelen die allemaal schade kunnen oplopen. Voor een onderneming maar ook voor een particulier is het ontzettend belangrijk dat materialen als computers en laptops naar behoren werken, omdat anders factoren als kwaliteit en bereikbaarheid negatief beïnvloed kunnen worden.

Heeft u last van een defecte computer of laptop?

Een ervaren PC reparateur van TIMS helpt u graag verder. Zo kan de computermonteur u ook aan huis helpen, waardoor u geen zware toestellen hoeft te tillen of lange afstanden hoeft af te leggen. Lees verder om te weten wat een PC monteur van TIMS voor u kan betekenen.

Wat doet een PC reparateur?
Een PC reparateur kan uw desktop onderhouden en repareren. Zo kan bijvoorbeeld de voeding doorgebrand zijn, waardoor de computer niet meer opstart. Dit is voor veel gebruikers even schrikken, maar zo een probleem kan bij TIMS eenvoudig en snel opgelost worden. Er wordt dan een nieuwe geschikte voeding geregeld en door een computermonteur in de PC geplaatst. Daarnaast kan een PC reparateur uw desktop verhelpen van softwareproblemen, storingen, vervuilde onderdelen en defecte hardware. Zo ook bij apparaten zoals printers, toetsenborden en computermuizen. Kort samengevat: een PC reparateur kan uw desktop van alle soorten computerproblemen verhelpen.

Computermonteur aan huis
Omdat een computer vaak vrij zwaar is en u wellicht lange afstanden moet afleggen om bij een reparateur terecht te komen, bieden wij bij TIMS de mogelijkheid om een computermonteur aan huis te ontvangen. De monteur zal zijn eigen gereedschap meenemen en (meestal) ter plaatse het probleem verhelpen (mits dit mogelijk is). Een computermonteur aan huis is mogelijk in de omgeving van Casteren, waarbij de volgende plaatsen horen: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers. 

PC reparateur ook voor uw laptop
Bij TIMS kunt u natuurlijk ook terecht als u een PC reparateur voor uw laptop zoekt. Laptops verschillen qua uiterlijk vrij veel van computers, maar beschikken uiteindelijk vaak over dezelfde onderdelen. Denk dan aan processors, videokaarten, moederborden en koelers. De PC reparateur zal uw laptop nauwkeurig en voorzichtig bekijken en uiteindelijk vaststellen wat het probleem is. Dit moet zeer secuur gedaan worden, omdat de onderdelen dicht op elkaar liggen in een laptop. Wegens de jarenlange opgebouwde ervaring en kennis van onze monteurs is ook een laptop zo gerepareerd. 

Het probleem bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek?
Zoekt u een PC reparateur voor uw laptop of desktop? Dan kan TIMS u zonder twijfel verder helpen. Wij bieden onze effectieve service voor de laagste prijs en komen eventueel het probleem bij u aan huis oplossen. Bel ons het telefoonnummer duidelijk zichtbaar boven- en onderin deze website of gebruik onze contactpagina hier om een vrijblijvend gesprek af te spreken. Een direct mail sturen naar helpdesk@timsnederland.nl kan uiteraard ook. Wij zijn er voor al uw computerproblemen!
 

 

 

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn