Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Op zoek naar een online marketing bureau in Casteren

Dit voor zoekmachine optimlisatie SEO vindbaarheid en zoekmachine advertenties zoals Bing en Google ads?

Een sterke website zal zonder bezoekers nog steeds niet het gewenste resultaat behalen. Natuurlijk zal een door ons ontwikkelde website goed scoren in de organische zoekresultaten. Als dit nog niet voldoende is zijn er talloze mogelijkheden om meer bezoekers te genereren op de website. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen ondersteunen in het online vermarkten van uw website en uw producten.

Zoekmachine optimalisatie ; SEO

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) doen wij eigenlijk alles om de structuur van uw site zo optimaal mogelijk te maken en houden wij ons bezig met alles wat voor zoekmachines (op dat moment) relevant is. Een website zal standaard erg goed opgebouwd worden. Om het onderste uit de kan te halen kunnen wij onszelf hier per website uitgebreid in verdiepen om zo een website net even dat beetje extra te geven wat de concurrentie mist.

Zoekmachine advertenties ; Bing en Google ads

Een organisch goed presterende website wordt idealiter ondersteund door een zoekmachine campagne. Bij zoekmachine advertising (SEA) gaat het meer om het beheren van zoekwoorden campagnes om ervoor te zorgen dat als er op een bepaalde term gezocht wordt uw site toch hoog naar voren komt. Als u toch gevonden wilt worden op termen waarop uw website minder scoort wordt het met deze methode toch mogelijk om uw website te tonen. Als uw site zowel in de organische lijst als in de gesponsorde lijst staat geeft dit een versterkend effect. Een groot voordeel is dat u pas betaald op het moment dat er geklikt wordt.

Online marketing bureau TIMS verleent haar internetmarketing diensten vooral in de omgeving van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ). Denk dat o.a. aan de volgende plaatsen: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers.

Neem eens contact met ons op voor een gratis en volledig vrijblijvend 1ste adviesgesprek over de mogelijkheden.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn