Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Systeembeheer

Wilt u ontzorgd worden in al uw ICT zaken? TIMS neemt het beheer volledig van u over zodat u hier zelf geen zorgen meer over hoeft te maken. Wij richten de werkplek in, plaatsen een NAS en voorzien u van een back-up. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over belangrijke zaken zoals veiligheid, back-ups, en updates voor al uw hardware. 

Netwerkbeheer

Een goede infrastructuur is de basis van een stabiel netwerk. Wij bouwen een compleet en professioneel netwerk voor u op zodat er meteen een kwalitatieve basis staat.  

WiFi-netwerk

De moderne wereld kan niet zonder WiFi, dus ook uw bedrijf niet! TIMS bouwt een snel en kwalitatief netwerk voor u op zodat u overal perfecte WiFi tot uw beschikking heeft. 

Camerabewaking

Logischerwijs wilt u zich altijd en overal veilig voelen, zo ook op het werk. Op zoek naar een extra paar ogen dat uw bedrijf in de gaten houdt als u er niet bent? Professionele bewakingscamera’s zijn vrijwel niet meer weg te denken in een modern bedrijf en geven u het veilige gevoel dat u zoekt. Wegens ons ruime aanbod in merken hebben wij voor elke klant een passende oplossing. 

Terug naar overzicht
Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn