Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Oplossingen voor uw vastlopende PC

U herkent dit scenario vast wel. U bent al een tijdje lekker achter de computer aan het werk en opeens hangt het systeem helemaal vast. De oorzaak is onbekend en na uren wachten is het nog steeds niet voorbij. Misschien heeft u zelfs vaker last van een vastlopende PC en is het al een bekend probleem. Om als ondernemer efficiënt te kunnen werken is het belangrijk dat alle werkmaterialen in orde zijn, waaronder ook de computer. TIMS heeft jarenlang ervaring met allerlei soorten computerproblemen en kan u zonder twijfel helpen bij een vastlopende PC.

Waarom werkt mijn computer langzaam?

In het algemeen kunnen er meerdere oorzaken zijn waardoor uw computer langzaam werkt of vastloopt. Een van de meest voorkomende oorzaken is een tekort aan werkgeheugen. Het werkgeheugen is namelijk het onderdeel waarmee u meerdere programma's tegelijk kan openen en gebruiken. Mocht uw werkgeheugen vrij beperkt zijn, dan kan uw computer langzaam gaan werken als er te veel programma's open staan. De computer loopt wellicht ook vast. Daarnaast kan het liggen aan de software die dan nog op een oude versie draait. Het is daarom belangrijk om uw software regelmatig te updaten. Ook spelen virussen en een beschadigde harde schijf vaker een rol bij een vastlopende PC. Bij TIMS kunt u al deze problemen voor de laagste prijs laten oplossen. Naast dat wij vele malen te maken hebben gehad met deze situaties, hanteren wij een snelle en effectieve aanpak waarmee uw computerproblemen binnen een zeer korte tijd opgelost kunnen worden. 

Last van een vastlopende PC?

Wij van TIMS hebben door de jaren heen al tientallen ondernemingen geholpen bij hun computerproblemen, en allemaal zijn ze succesvol opgelost. Ook bij uw problemen zoals een vastlopende PC of een computer die langzaam werkt kunnen wij van dienst zijn. Daarbij is onze full service dienstverlening aan huis beschikbaar in de omgeving van Casteren, met bijbehorende plaatsen: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers. Mocht u zich niet in dit gebied bevinden, dan kunt u nog steeds bij TIMS terecht. Wij leveren onze service namelijk ook op afstand, wat mogelijk is door een speciale software die wij gebruiken. Hiermee kunnen wij uw computer vanuit onze vestiging besturen en zijn wij in staat de problemen op te lossen. Wij streven er namelijk naar om u van de beste service te voorzien.

Uw computer loopt vast? TIMS helpt u verder!

Uw computer loopt vast of werkt langzaam? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen, waarbij we alle problemen en mogelijke oplossingen zullen bespreken. U kunt ons op de werkdagen bellen op +31681196983 of een e-mail sturen naar info@timesnederland.nl. Daarbij kunt u op onze website een handig contactformulier vinden. Voor al uw computerproblemen kunt u bij TIMS terecht.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn