Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Back-up online

Wilt u geen omkijken naar uw back-up hebben?. Zodat er geen externe harde schijven omgewisseld hoeven te worden en u zich bijvoorbeeld geen zorgen hoeft te maken wanneer er brand is uitgebroken bij uw bedrijf. Een online back-up geeft rust! 

Online Backup zowel voor particulier als ook MKB in de cloud

Een goede backup van al uw bedrijfs gegevens is cruciaal!

Met de enorme toename van dataverkeer en hoeveelheid documenten en data, is een vorm van backup onontbeerlijk geworden.....
Lees meer..

MKB Online backup de perfecte methode om veilig

backups te maken van al uw waardevole data.

Hoe werkt MKB Online backup?

Van oudsher worden backups gemaakt op media zoals tapes of bijvoorbeeld een extra USB harddisk. Bij al deze methoden blijft uw data in het bedrijf. Bij een grote calamiteit bent u dan ook direct de data kwijt die zich in uw eigen pand bevindt.

Er kleven ook een aantal duidelijke nadelen aan een traditionele backup op tape of disk. Zo moet u het opslagmedium bijvoorbeeld elke dag vervangen en/of buiten uw organisatie bewaren. Tapes zijn bovendien foutgevoelig en het terughalen van uw data is arbeidsintensief en tijdrovend. Bovendien komt het regelmatig voor, dat een backup op tape mislukt. Ook zijn de beschikbare media maar een bepaalde tijd bruikbaar of verliezen ze gegevens. Controle blijft dus altijd noodzakelijk.

Dit is geheel anders bij MKB Online backup. Uw data wordt namelijke niet op uw eigen locatie bewaard maar wordt over het internet bewaard op speciaal beveiligde backup servers van MKB Onlinebackup.

Waarom?
Onze online backup-dienst is een volwaardige vervanger van de traditionele backup. Backup data wordt ook nog eens op meerdere servers bij MKB-Onlinebackup intern opgeslagen zodat u er altijd van verzekerd bent dat uw data altijd veilig is. Uw data is met een simpele klik van de muis te archiveren. Ook is de data geheel veilig d.m.v. sterke encryptie opgeslagen op door MKB-Onlinebackup beheerde servers. Niet alleen het Windows platform wordt ondersteund maar ook Netware, Linux en bijvoorbeeld Macintosh.

Door installatie van speciale software kunt u geheel automatisch een backup maken van al uw data.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn