Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Welkom bij TIMS Systeembeheer

TIMS Systeembeheer is een ICT bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het MKB als systeembeheerder.

Wij zijn de juiste partner voor al uw systeembeheer in omgeving van "De Kempen" Noord-Brabant. Wij nemen uw ICT zorgen uit handen. Of het nu gaat om één enkele werkplek of een heel netwerk, van netwerkbeheer tot zakelijk internet en bellen via internet ( VOIP ). De systeembeheerder van TIMS geeft u het juiste advies en verwezenlijkt alle wensen op een betaalbare manier. Door onze direct manier van aanpakken leveren wij kwalitatieve en heldere ICT oplossingen. Onze transparante omgang en directe lijnen zorgen dat uw ICT vlekkeloos verloopt. 
Toch een storing? Wij zijn er voor uw organisatie. Wij vinden een stuk menselijk contact in onze ICT dienstverlening van groot belang voor een prettige samenwerking.

Wij kunnen u helpen bij:

 • Netwerkproblemen
 • Gebruikersondersteuning
 • Leveren van hardware en advisering
 • Computerproblemen laptop, notebook, dekstop enz.
 • Camerabeveiliging installaties
 • Leveren software en advisering
 • Leveren van licenties en advisering
 • Systeembeheer
 • Periodiek onderhoud van uw netwerk
 • GSM reparaties. Mobiele telefoons ; Apple iphone
 • SaaS implementaties en het beheer hiervan
 • Ontwerpen van netwerken

Werkgebied Tims systeembeheer

Tims verzorgt ICT systeembeheer vooral voor organisaties in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan o.a. de volgende plaatsen: Oostelbeers, Oirschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Middelbeers, Eindhoven, Waalre, Riethoven, Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven, Luyksgestel, Veldhoven, Best, Bergeijk, Hulsel, Knegsel, Vessem, Hoogeloon, Mierde, Eersel, Duizel, Steensel, Hapert, Bladel en Reusel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies

Na een vrijblijvende en kostenloze inventarisatie met bijbehorend advies kunt u direct gebruik maken van onze dienstverlening, en bent u verzekerd van professionele ICT ondersteuning. 
Neem contact met ons op middels het contact formulier of via email of telefoon. Zowel het mailadres als ook het telefoonnummer is duidelijk zichtbaar boven- en onderin de website. 

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn