Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Ons klantenbestand is divers. Van jonge start-ups in de marketing sector tot gelouterde transportbedrijven met tientallen vrachtwagens. U kunt zich voorstellen dat deze bedrijven verschillende behoefte hebben op ICT gebied. Van het installeren en instellen van Microsoft Office met deelbare Outlook agenda’s tot het beheren van complete ICT infrastructuren. 

TIMS is flexibel en in staat om elke klant naar tevredenheid te helpen. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Schroom niet, en neem contact met ons op. Onze gunstige prijzen en flexibele aanpak zullen ook u tot een tevreden klant maken.

Bart van Rijen 10 / 10 goede service!
Kruijs Antoine 10 / 10 Tim is een geschikte ondernemer met veel kennis van ICT zaken. Communicatief sterk; legt het uit op zo'n manier dat iedereen het begrijpt.
Wim Waterschoot 10 / 10 Tims de Apple specialist!
Manon Vdv 10 / 10 Tim is heel aardig en betrouwbaar, is goed in zijn vak!
Helmie 10 / 10 TIMS heeft mij bij de opstart van mijn bedrijf www.coachcircle.nl goed geholpen met de ICT vraagstukken die ik had. Hij heeft alle benodigde hardware en software snel en naar wens geleverd. Als ik vragen en/of problemen heb waar ik zelf niet uitkom weet TIMS me snel van een antwoord te voorzien. Zeker een aanrader!
Ties Burgmans 8 / 10 een maand geleden- Goede service en ondersteuning!
Solar Crew - haalt alles uit de zon 10 / 10 Fijn bedrijf om mee te werken, goede service en komt zijn afspraken na!
Jeroen Van der heijden 8 / 10 Tims Nederland problemen met je pc geen probleem bel Tim en hij lost het voor je op wij zijn zeer tevreden Handelsonderneming van der Heijden
Carin Van Aaken 10 / 10 TIMS heeft ons al regelmatig met computerproblemen geholpen Deskundig, betrouwbaar en zeer snelle service. Zeer tevreden klant!
Mikrocentrum Evenementen 10 / 10 Tims is flexibel, doortastend en komt alle afspraken na. Voor vrijwel alle vraagstukken zijn passende oplossingen mogelijk,
trude.raimond vrijsen.vollebregt 7 / 10 Tim heeft ons geholpen met problemen met de wifi in de zaak. Zowel via de telefoon als op locatie lost hij de problemen op. Zeer tevreden over de service en snelheid waarmee hij ons geholpen heeft
jack maas 10 / 10 Ik was op zoek naar een nieuwe pc en werd bij tims prima, toekomst gericht geadviseerd. Na aankoop snelle levering en prima persoonlijke installatie. Bij volgende aankoop zeker weer naar tims.
W.F. Verberne 8 / 10 Tims geeft goede adviezen bij de aanschaf van een nieuwe laptop, computer en printer. Installeert vakkundig en heeft verstand van zaken. Vriendelijk, snelle en goede service ! En ook voor hulp op afstand. Echt TOP !
Caroline McNeal 10 / 10 Ik heb een nieuwe PC via TIMS gekocht, en in het verleden ook wat accessoires om mijn systeem uit te breiden. Tim is betrouwbaar, bereikbaar, behulpzaam en vakkundig. Geduldig hoort ook in dit rijtje: hij kan dingen heel duidelijk uitleggen, ook aan fossielen zoals ik!
Marieke van Loon 10 / 10 Tim heeft mij bij XTRA-SOCIAL. perfect geholpen met een heleboel technische snufjes waar ik me als ondernemer vooral zelf niet mee bezig wil houden. Van de telefonie tot de muziek en van de WiFi tot de pin. Perfect geregeld én wat ook fijn is: Tim is supergoed bereikbaar!
Jacques van der Pijl 8 / 10 Tim kent zijn vak (wel handig als je, zo als wij, afhankelijk bent van het gebruik van je computer!), maakt heldere afspraken, is helder over de kosten en geeft ook de keuze om voor goedkopere alternatieve oplossingen te kiezen. Het is Tim om een tevreden klant te doen en daar kom je als klant graag weer terug!
Jan Hendriks 10 / 10 Ik was op zoek naar een makkelijke manier om mijn eetkamer om te toveren naar een fijne werkplek maar niet op een kleine laptop. Tims heeft hierin voorzien in een prima oplossing! Toen ik tijdens de koffiepauze begon over de slechte WiFi in de woning heeft hij dit ook vakkundig opgelost en dat allemaal voor een nette prijs! Tims bedankt en als ik je nodig heb weet ik je zeker weer te vinden!

 

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn