Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

SSD of nieuwe installatie Windows

Om efficiënt en probleemloos te kunnen werken is het belangrijk dat alle werkmaterialen en programma's optimaal functioneren. Toch komt het erg vaak voor dat ondernemingen te maken hebben met beschadigde of defecte apparaten en programma's. Een langzame computer is bijvoorbeeld een probleem dat bij meerdere bedrijven voorkomt. Bij TIMS kunt u eenvoudig en snel uw trage PC sneller laten maken. Dit kan onder andere door het plaatsen van een SSD of met een nieuwe installatie van Windows. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen beide methodes binnen enkele dagen toegepast worden. TIMS is er voor al uw computerproblemen.

Trage PC sneller maken met een SSD

Om te begrijpen waarom een SSD uw PC beter kan laten werken, moeten we eerst uitleggen wat dit precies is en hoe die verschilt met een HDD. Zowel een HDD als Solid State Drive zijn een vorm van interne opslag die gebruikt kunnen worden voor laptops, computers en consoles. Hierin worden kort gezegd al uw bestanden opgeslagen. Toch verschillen beide types veel van elkaar. Zo is een SSD in de meeste gevallen sneller, zuiniger en duurder dan een HDD en maakt het vrijwel geen geluid. Daar en tegen is een HDD weer langzamer, verbruikt het meer energie en is het vaak sneller vatbaar voor schade. Hoewel steeds meer computers met een SSD werken, worden er nog steeds vele exemplaren met een HDD gemaakt. Mocht uw PC dus een HDD hebben, dan kan u de trage PC sneller laten maken door het plaatsen van een SSD. Hiermee zal uw computer sneller opstarten en kunnen bestanden en gegevens binnen no time verwerkt worden.

Nieuwe installatie Windows

Uw PC kan ook sneller werken door een nieuwere versie van Windows te gebruiken. Windows is een besturingssysteem dat op vele computers gebruikt wordt en kent zelf ook meerdere versies. Zo zijn de nieuwste versies Windows 7, 8 en 10. Mocht uw PC nog gebruik maken van Windows 7, 8 of een nog oudere versie, dan kan dit de oorzaak zijn van uw trage PC. Het besturingssysteem is als het ware het brein van de computer en zorgt ervoor dat alles makkelijk te vinden is en optimaal gebruikt kan worden. Wanneer uw computer van een oudere versie gebruikt maakt en tegelijkertijd met nieuwere software werkt, dan kan dit leiden tot een tragere PC. Een nieuwe installatie van Windows kan het probleem hoogstwaarschijnlijk oplossen.

Al uw computerproblemen worden opgelost door TIMS

Wilt u een nieuwe SSD laten plaatsen of uw trage PC sneller laten maken met een nieuwe Windows versie? Dan kan u dit zonder problemen overlaten aan TIMS. Als full-service IT dienstverlener met de laagste prijzen bent u verzekerd van snelle en kwalitatieve ondersteuning. Ook kunnen wij de meeste computerproblemen zowel lokaal als op afstand verhelpen. Service aan huis is mogelijk in de omgeving van Casteren, met de plaatsen: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers. Spreek via de website eenvoudig een vrijblijvend gesprek met ons af en uw problemen zullen gegarandeerd verholpen worden.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn