Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

ICT diensten

In de huidige samenleving is ICT niet meer weg te denken. Ook in bedrijven zien we deze trend steeds verder uitbreiden. Stel u eens voor dat uw netwerk en/of back-up wegvalt. Welke impact heeft dit op uw bedrijf en productiviteit? Juist, haperende computersystemen zijn de schrik van elke ondernemer!

Als startende of kleine ondernemer kunt u zich beter richten op uw core business want daar krijgt u energie van. Daarnaast kan het zijn dat u (gedeeltelijk) de kennis en/of de tijd mist om uw ICT zelf goed te regelen. TIMS weet hoe belangrijk een goed ingericht ICT netwerk is voor zijn klanten. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor u. Wij zijn pas tevreden als uw ICT goed geregeld is!

TIMS ontzorgt op een breed scala van ICT diensten, zoals:

Online back-up

Data is onmisbaar voor elk bedrijf. TIMS heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van back-up oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld met een eigen server (NAS) op locatie of in de cloud.

Hard- en software

De hardware is de basis van uw ICT omgeving. Bij TIMS kunt u terecht voor verkoop, reparatie en onderhoud van computers, printers, camera’s en alle denkbare randapparatuur. Er is keuze voor nieuwe hardware en er zijn refurbished mogelijkheden.

Wij werken met de volgende merken:
- Dell
- HP
- Apple
- ESET
- Microsoft
- Google

Zonder de juiste software kan uw bedrijf niet functioneren. Dit is waar u als eindgebruiker mee werkt. Bij TIMS kunt u terecht voor standaard pakketten zoals Microsoft office maar ook voor bedrijfsspecifieke software.

Netwerk services

TIMS zorgt beheert voor verschillende MKB organisaties succesvol de computernetwerken. Hierbij ligt de nadruk op netwerken tot ongeveer 20 medewerkers. Denk aan installatie, onderhoud, werkstations en andere netwerkapparatuur.

Website ontwikkeling

Welk bedrijf heeft er tegenwoordig geen website? TIMS biedt voor elke MKB klant een passende oplossing. Wij hebben veel ervaring met het maken van professionele websites en kunnen dit naar wens uitbreiden met online marketing en search engine optimization. Zo fungeert uw website niet alleen als visitekaartje maar levert de website ook klanten op!

Advies

Bij TIMS kunt u terecht voor advies omtrent ICT diensten. Wij helpen startende bedrijven hun ICT omgeving goed en professioneel op te zetten en we helpen bestaande MKB bedrijven om hun ICT omgeving efficiënter te maken en te verbeteren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een specifieke vraag.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn