Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Virussen en Spyware verwijderen - eenmalige reparatie of onderhoud

We leven in een tijd waar internet niet meer weg te denken is. Internet is erg leuk en informatief. Maar helaas zitten er ook nadelen aan het surfen op internet. Als u foute sites bezoekt dan kan het zo zijn dat spyware of virussen de computer binnen dringen. Wanneer er spyware of virussen op de computer staan dan word uw computer er nog gevoeliger voor waardoor en steeds mee in je computer binnen dringen, tot het op een gegeven moment te laat is en de computer aan een grote onderhoudsbeurt moet geloven.

Dit kost handenvol geld en dat is zeker niet wat u wilt. TIMS computerservice biedt de mogelijkheid om u volledig te ontdoen van deze lastige virussen en spyware zodat u weer zorgeloos aan de slag kan gaan met uw pc. Het beste is natuurlijk dat u door ons maandelijks onderhoud laat verrichten, zodat u zeker bent dat u computer nooit zal crashen door een softwareprobleem.

TIMS Computerhulp verleent computer service aan huis in omgeving van Casteren / straal van 25km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan o.a. de volgende plaatsen  : Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers.

Mocht u duidelijk ver van deze plaatsen af wonen, bel ons dan gewoon eens om een afspraak te maken. Het is bij veel problemem ook mogelijk om de pc op afstand over te nemen namelijk.

Meer informatie over hoe u uw pc kunt laten repareren of onderhouden op afstand?

Bij alle computerproblemen kunt u ons bellen om een afspraak te maken. Zie boven- en onderin deze webpagina voor ons telefoonnummer.

Om een probleem te melden kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Invullen kan via deze pagina. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn