Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Camerabeveiliging

Heeft u het gevoel dat uw toeziend oog tekort schiet? Schakel dan de hulp in van Tims Camerabeveiliging. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in bewakingscamera systemen i.c.m. opname software gebied. Dit zowel voor particulieren als ook bedrijven. Een bewakingscamera is tegenwoordig geen overbodige luxe meer; Steeds vaker worden er inbraken gepleegd in woningen en bedrijven. Zonder een goede en betrouwbare bewakingscamera installatie heeft u geen bewijs om te tonen aan de politie. Een alarmsysteem is handig, maar filmt geen inbrekers.

Op dit moment zijn er zeer veel camerabeveiligingssystemen op de markt daardoor is de keuze ook vele malen groter dan voorheen. Laat u goed voorlichten voor dat u een camerabeveiligingssysteem aanschaft want een verkeerde keuze kan u nog veel meer geld gaan kosten.

Waarom bewakingscamera's?

Er zijn twee belangrijke redenen om camera's te plaatsen.

1 : Een camera schrikt af ...
Camerabeveiliging werkt preventief. Zien overtreders dat een camera mogelijk alles filmt wat ze doen, dan zal in de regel een mogelijke dader zijn plannen staken en wijkt uit naar een doelwit zonder camerabewaking.

2 : Een camera indentificeert ...
Sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot namelijk de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovenzien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is dan vele malen groter. 
Kortom bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs.

Het optimale camerabeveiliging systeem

Waar plaatst u die bewakingscamera’s het beste? Cameraobservatie is maatwerk, dat betekent dat gekeken moet worden naar de toepassing en naar de wensen van de klant. Daarom maken wij graag een afspraak voor het vrijblijvend beoordelen van situatie en het inventariseren van de wensen.
 
Denk aan:

  • De juiste camera`s
  • De juiste opstelling
  • De juiste bekabeling
  • De juiste recorder

Aangezien elke situatie dus uniek is bieden wij u een gratis en vrijblijvend een passend advies aan, wilt u dat we langs komen? U hoeft alleen het formulier in te vullen op onze 'contactpagina' pagina en wij nemen z.s.m contact met u op. Tims Camerabeveiliging heeft een ruim assortiment camerabeveiliging met o.a.: mini camera’s, dome camera’s, verborgen camera’s, draadloze camera’s en infrarood camera’s. Zo vindt u altijd het camerasysteem wat bij u past. Moet de bewakingscamera ook in het donker kunnen zien? Kies dan voor een infrarood camera. Is het niet mogelijk om kabels te trekken? Kies dan voor het gemak van een draadloze camera.

Prijzen voor bewakingscamera's installeren.

Een prima werkend camerabewakings-systeem hoeft echt niet schreeuwend duur te zijn! Wij plaatsen camerabewaking voornamelijk bij mensen thuis en bij kleine tot middelgrote bedrijven. Tims is een jonge en slagvaardige organisatie die creatieve oplossingen kan bieden bij uiteenlopende vraagstukken welke verband houden met camerabeveiliging. Onze aanpak is oplossingsgericht, wij denken graag met u mee, het uiteindelijke resultaat moet een perfecte oplossing voor u zijn.

Vrijblijvend advies camerabeveiliging

Wij bezoeken na een afspraak uw lokatie en bekijken wat uw wensen zijn en wat er nodig is. Met deze info gaan we aan de slag en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte!! Maak gerust gebruik van dit vrijblijvende aanbod en nodig ons uit voor een bezoek!

Werkgebied 

TIMS is v.w.b. installatie van een camerabeveiliging systeem voornamelijk actief in de omgeving van Casteren + een straal van 30km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan dus o.a. de volgende plaatsen: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers.

Voor grotere projecten met meerdere camera's en opname recorder zijn we ook regelmatig actief buiten ons reguliere werkgebied. Leg gewoon eens contact met ons om vrijblijvend een afspraak te maken.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn