Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Tims Webdesign Casteren

Tims Webdesign Casteren is naast ICT- ook een webdesignbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en uitvoeren van innovatieve oplossingen voor bedrijven, verenigingen en stichtingen, gebasseerd op internettechnologie. Maar ook het onderhouden en promoten van websites is voor ons een peuleschil.
Wij leveren verzorgde en functionele websites uitgerust met de modernste technieken van deze tijd vooral gericht op het midden- en klein bedrijf, stichtingen en verenigingen.

Full service webdesignbureau

Voor hen nemen wij, voor zover mogelijk, alles uit handen wat met internet en telefonie te maken heeft. Zodat u slechts één aanspreekpunt, één factuur en één professionele, snelle en vooral klantgerichte helpdesk hebt. Naast het fijne maatwerk heeft Wave Webdesign enkele standaardpakketten in eigen huis ontwikkeld zoals het Content Management Systeem en de Customer Relation Manager tool, waardoor wij in staat zijn uw website van de nodige interactie en gemakken te voorzien.

Webdesignbedrijf TIMS

Webdesignbedrijf TIMS verzorgt het webdesign vooral voor organisaties in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan o.a.a. de volgende plaatsen  : Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers.

Ons team en aanvullend netwerk bestaat uit jonge, creatieve internetspecialisten, creatieve ontwerpers en ervaren internet- en grafische-professionals. Dit team zorgt voor een actieve, flitsende promotie en marketing, innovatie en de juiste bespeling van de - altijd in beweging zijnde - markt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn