Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Regelmatig onderhoud door TIMS

Hoewel computersystemen steeds geavanceerder en veiliger worden, blijven ze nog steeds erg kwetsbaar voor diverse gevaren. Om de kansen op deze gevaren te minimaliseren is het van belang om de computer regelmatig te laten onderhouden. Dit kan alleen vrij lastig zijn voor reguliere computergebruikers. Bij TIMS kunt u terecht voor alle soorten computerproblemen. Met onze ervaring en kennis garanderen wij u dat met onze PC hulp uw problemen opgelost zullen worden.

Laat uw computer regelmatig onderhouden

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw computer en het computersysteem is het belangrijk om deze ook regelmatig te laten onderhouden. Zo kan het computersysteem bij een gebrek aan beveiligingssoftware erg kwetsbaar zijn voor hackers en virussen. Dit kan u dan niet alleen erg veel tijd kosten om tot een oplossing te komen, maar ook nog eens heel veel geld. Gelukkig kunt u bij TIMS snelle en effectieve service verwachten, zo ook bij het aanpakken van virussen. Virussen zijn namelijk een veel voorkomend probleem waar wij bij TIMS mee te maken krijgen, dus zullen wij het probleem in een korte tijd voor u kunnen oplossen. Daarnaast is het ook van belang om de computer te onderhouden. Hiermee bedoelen we het updaten van het systeem, het maken van back-ups, het opschonen van de onderdelen en het opruimen van onnodige en oude bestanden. Ook voor deze werkzaamheden biedt TIMS kwalitatieve PC hulp, zodat u er zelf geen last van hoeft te hebben. 

Waarom PC hulp van TIMS?

TIMS heeft al jarenlang ervaring als full service dienstverlener en heeft daarbij al tientallen ondernemingen geholpen bij het oplossen van vele computerproblemen. Om zeker te zijn van de laagste prijzen en beste assistentie kunt u kiezen voor TIMS om uw problemen te laten repareren. Daarbij leveren wij onze diensten aan huis in de omgeving van Casteren, waaronder de volgende locaties: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers. Bevindt u zich buiten deze plaatsen, dan is het ook mogelijk om PC hulp op afstand te krijgen. Met een bepaalde soort software kunnen wij namelijk op afstand uw computer overnemen en zo de computer onderhouden. Uw problemen laten repareren door TIMS is een zekere en zorgeloze zaak. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Uw problemen door TIMS laten repareren

U kunt bij TIMS terecht voor al uw ICT problemen. Zaken als virussen, onderhoud, hardware, software, beveiliging, internet, netwerk, updates en installatie zijn voor ons geen probleem. Natuurlijk kunt u ook voor algemeen advies bij ons terecht. Neem snel en gemakkelijk contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn