Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Welkom bij Tims Netwerkbeheer

Door de toenemende complexiteit en het hoge tempo van veranderingen in de automatisering is het vaak voor kleine en middelgrote bedrijven moeilijk om het beheer hiervan zelf te doen. Het beheren van een computernetwerk is waarschijnlijk niet de reden dat u een bedrijf begonnen bent. Als u liever geen omkijken heeft naar uw computers en netwerk kunnen wij u helpen.

Computer netwerkbeheerder Tims

Tims netwerkbeheer biedt een compleet pakket van diensten voor het beheer, onderhoud en inrichting van uw computernetwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en onderhouden van computernetwerken. Ons bedrijf is mede voort gekomen uit een hoge vraag naar persoonlijke en snelle hulp bij IT-incidenten. Hierbij hebben wij klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het
vaandel staan.

Dagelijkse zorgt ons bedrijf ervoor dat gebruikers ongestoord kunnen werken, dat alle data van onze klanten veilig is, en dat deze bedrijven zorgeloos kunnen ondernemen en niet meer naar hun ICT-omgeving om hoeven te kijken. Dit realiseren wij door het leveren van verschillende diensten die ondernemers naar eigen inzicht binnen hun organisatie kunnen inzetten.

De systeem- en netwerkbeheerder voor de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen, Noord-Brabant

TIMS verzorgt het zakelijk internet en computer netwerkbeheer voornamelijk voor MKB organisaties in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ). Dat zijn dan dus oa. de volgende plaatsen: 
Eindhoven, Waalre, Riethoven, Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven, Oostelbeers, Oirschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Middelbeers, Luyksgestel, Veldhoven, Best, Bergeijk, Hulsel, Knegsel, Vessem, Hoogeloon, Mierde, Eersel, Duizel, Steensel, Hapert, Bladel en Reusel.

De systeem- en netwerkbeheerders van Tims nemen in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen uw complete automatisering uit handen. Tims verricht ook graag voor uw organisatie systeembeheer en onderhoud van uw netwerk op een betaalbare manier.

Omdat ieder netwerk anders is moet er goed gekeken worden naar de wensen en eisen van u en uw werknemers, en uiteraard naar het kostenplaatje wat dit met zich mee brengt. Tims heeft hier een stappenplan voor ontwikkeld welke alle cruciale punten van een netwerk aan het licht brengt. Nadat deze is doorlopen krijgt u van ons een advies en prijsopgave op maat over het inzetten van onze diensten binnen uw organisatie.

Leg contact

Voor een goed technisch advies kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Bel of mail voor een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken. Ook in het geval u nog vragen mocht hebben of als er onduidelijkheden zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze contactinfo is duidelijk boven- en onderin deze website zichtbaar.

 

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn