Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

U wilt uw automatisering (deels) uitbesteden?

Tims neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van de automatisering op zich. Met andere woorden: wij nemen het systeembeheer, het netwerkbeheer, het applicatiebeheer en de gebruikersondersteuning / servicedesk voor onze rekening. Wij geven advies over het gebruik en de inzet van het automatiseringssysteem binnen de organisatie en rapporteren over onze inzet en de prestaties.

Automatiseringsbedrijf Tims ICT staat goed bekend:

Voor de bestaande klantenkring van Tims ICT automatisering staan wij erom bekend dat we aan alle vragen kunnen voldoen omtrent software, hardeware, netwerk, telefonie, advies en ondersteuning. Alle dienst en productkennis hebben wij inhouse waardoor Tims de continuïteit op het gebied van ICT kan garanderen. Door onze ervaring in de nog steeds groeiende en dynamische ict-markt zijn wij in staat om snel praktische en betrouwbare oplossingen op maat te leveren.

Enkel sporadisch systeembeheer ondersteuning nodig?

Heeft u zo nu en dan ondersteuning nodig op het gebied van systeembeheer? Ook dan kunt u ook bij ons terecht. U belt ons op en bieden direct hulp door een van onze ervaren systeembeheerders / automatiseerders. Ook kunt u gebruikmaken van onze servicedesk of wij komen ter plekke ondersteuning bieden.

U wilt een aanvulling van uw interne systeembeheerder

Heeft u een eigen automatiseringsbureau  maar heeft u geregeld een capaciteitstekort, of wilt u een organisatie achter de hand hebben die ondersteuning levert als de eigen automatiseringsafdeling er niet meer uitkomt of even niet beschikbaar is?. Wij lossen die problemen op waar u zelf niet meer uitkomt of waar u geen tijd voor heeft. Op deze wijze bent u niet alleen altijd verzekerd van optimaal systeembeheer maar bent u ook bijzonder flexibel geworden.

Tims ICT automatisering kan u helpen bij:

 • Computerproblemen ; laptop, notebook, dekstop enz.
 • Netwerkproblemen
 • Gebruikersondersteuning
 • Camerabeveiliging installaties
 • Leveren van hardware en advisering
 • GSM reparaties. Mobiele telefoons ; Apple iphone, android, Samsung enz.
 • Leveren software en advisering
 • Leveren van licenties en advisering
 • Systeembeheer
 • Periodiek onderhoud van uw netwerk
 • SaaS implementaties en het beheer hiervan
 • Ontwerpen van netwerken

Automatiseringsbedrijf Tims

TIMS verzorgt het systeembeheer en automatisering vooral voor MKB organisaties in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan dus oa. de volgende plaatsen: 
Eindhoven, Waalre, Riethoven, Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven, Oostelbeers, Oirschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Middelbeers, Luyksgestel, Veldhoven, Best, Bergeijk, Hulsel, Knegsel, Vessem, Hoogeloon, Mierde, Eersel, Duizel, Steensel, Hapert, Bladel en Reusel.

Tijd voor actie? Leg vandaag nog contact!

Tims is graag ook uw partner voor automatisering, cloud en systeembeheer. Een goede systeembeheerder kenmerkt zich door altijd pro-actief advies te geven en net iets meer te doen dan wat men doorgaans mag verwachten. Tims werkt op basis van openheid en vertrouwen. Met als belangrijkste uitgangspunt: een werkend systeem en een tevreden klant. Bent u op zoek naar een partner die uw automatisering en systeembeheer kan verzorgen in omgeving van de Kempen, Noord-Brabant?

Bel of mail ons dan voor een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken. Het 1ste adviesgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op middels het contact formulier of via email of telefoon. Zowel het mailadres als ook het telefoonnummer zijn duidelijk zichtbaar boven- en onderin de website. 

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn