Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Website laten maken?

Uw webdesigner voor de regio Casteren en "de Kempen"

Het internet is nog steeds enorm groeiend en blijft zich iedere dag ontwikkelen. Webdesigner TIMS is op de hoogte van al deze ontwikkelingen en is met haar webdesign-expertise in staat uw onderneming binnen no-time winstgevend te maken op het internet.

Internet heeft na een flitsende lancering een niet bepaald zachte landing gemaakt. Wat de crash heeft overleefd is de overtuiging dat communicatie via websites de toekomst heeft. Het is voor organisaties een onmisbaar middel voor communicatie met hun -potentiële- relaties. Veel PC-gebruikers kiezen voor het internet als het om een eerste kennismaking met een organisatie of product gaat.

Binnen ons websitebureau dient marketing-communicatie als basis

Middels een duidelijke strategie en een gedegen advertentiebeleid zult u snel online gaan scoren. Elk bedrijf is anders en TIMS realiseert zich dit als geen ander. Hierom worden alle projecten op maat gemaakt. TIMS zal zich in de eerste fase verdiepen in uw doelgroep, markt en aanbod. Aan de hand van deze informatie zijn wij in staat u een advies uit te brengen over welke online marketingtools u in zou moeten zetten. Tevens kunnen we de uitvoering en het beleid hiervan uit handen nemen. Wij ontwikkelen en geven vorm aan sites, passief of interactief, al naar gelang uw behoefte. Ook hier geldt dat het grafische werk in dienst staat van de communicatie. Wij kijken naar uw doel en naar uw doelgroepen. Het gemak voor de gebruiker is een indicatie voor kwaliteit. Altijd mooi om te zien.

Scoor online met ons als webdesigner

Websitebureau Tims is in staat uw onderneming binnen no-time in de top van Google haar zoekresultaten te krijgen. Voor de websites van TIMS met geactiveerd "vindbaarheid module" hanteren we een "niet goed geld terug garantie" daar waar het de vindbaarheid van de website in Bing en Google betreft op de belangrijkste zoekwoorden voor uw website. U bent ons dus niets meer verschuldigd als u niet meerdere top10 positities behaalt die u daadwerkelijk contact met potentiele klanten opleveren.

Websitebureau TIMS verzorgt het webdesign vooral voor organisaties in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) dat zijn dan o.a. de volgende plaatsen: Reusel, Bladel, Hapert, Steensel, Duizel, Eersel, Mierde, Hoogeloon, Vessem, Knegsel, Hulsel, Bergeijk, Best, Veldhoven, Luyksgestel, Westerhoven, Dommelen, Valkenswaard, Riethoven, Waalre, Eindhoven, Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Esbeek, Oirschot en Oostelbeers.

Website laten maken bij Tims?

Bent u nieuwsgierig geworden bel dan even met ons via het telefoonnummer duidelijk zichtbaar boven- en onnderin deze website. Of vul ons contactformulier in via deze pagina, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn