Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

De webpagina https://www.timsnederland.nl is het officiële orgaan van het bedrijf TIMS via internet. De inhoud;  teksten, informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Tims Nederland. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website aanwezige informatie.

Auteursrecht
Het auteursrecht op de website www.timsnederland.nl wordt beheerst door TIMS. De inhoud, of delen daarvan (in de breedste zin van het woord), zoals op deze website weergegeven is auteursrechtelijk beschermd. 
Wordt de inhoud op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website gebruikt, dan is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende nodig.

Zie ook wel onze privacy pagina.

Samenwerkingen
Op onze partnerpagina worden nuttige links geplaatst. Wij werken als onafhankelijke partij enkel met organisaties die een meerwaarde voor onze bezoekers kunnen bieden.

 

Communicatie- en online marketing bureau

In nauwe samenwerking met Cross Internet ; een communicatie- en online marketing bureau gevestigd regio Weert / Nederweert is deze website ontworpen en gerealiseerd.

Redactie
Deze website wordt door zowel het websuppport team van Tims Nederland als ook de marketing-communicatie medewerkers van Cross internet onderhouden.

Vragen?
Vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact met ons op via helpdesk@timsnederland.nl  
Wij helpen uiteraard graag verder.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn