Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Een virtuele werkplek online

Bij ondernemingen is het van belang dat alle werknemers en werkgevers efficiënt te werk kunnen gaan, waar ze ook zijn. Er kunnen namelijk situaties voorkomen waarbij men niet op de werklocatie kan zijn, zoals bij ziekten en virus uitbraken. Om dit probleem te verhelpen maken steeds meer ondernemingen gebruik van een virtuele werkplek online, oftewel cloud computing. TIMS is gespecialiseerd in het bouwen van cloudsystemen en kan u hier gegarandeerd bij helpen.

Wat is cloud computing?

Cloud computing betekent dat werknemers en werkgevers op een PC met software en systemen kunnen werken, terwijl deze software en systemen niet op de computer zelf staan. Ze staan namelijk allemaal op een cloud. De cloud is een online fenomeen en is dus geen apart apparaat. Wel wordt de cloud met een extern apparaat op afstand onderhouden, dus niet via uw eigen computer. Taken, opslagdata en gegevens worden hierbij op cloudservers verwerkt die vanuit meerdere computers bereikt kunnen worden. U hebt hiervoor alleen een internetverbinding en inloggegevens nodig. Zo kunnen alle betrokkenen, waar ze ook zijn, bij de werkmaterialen en gegevens terecht. 

Voordelen van een virtuele werkplek online

Het beschikken over een online werkplek is om meerdere redenen voordelig. Allereerst is het een zeer effectieve manier om veilig te werken. Aangezien alle gegevens online te vinden zijn en zich niet op uw opslagschijven bevinden, zult u bij calamiteiten als brand en overstromingen geen last hebben van verloren data. Ten tweede kunnen personeelsleden efficiënt aan de slag met de werktaken, omdat ze vanuit buiten de werklocatie toegang kunnen verkrijgen tot de gegevens. Zo voorkomt u vertraging en uitgestelde werktaken. Ook kunnen applicaties en software eenvoudig via de cloud bereikt worden, dus hoeft u deze niet zelf te downloaden en uit te voeren. Cloud computing kent hiernaast nog enkele andere voordelen, zoals relatief lage onderhoudskosten en een snelle uitvoering.

Voor cloud computing kunt u bij TIMS terecht

Als onderneming is het hebben van een virtuele werkplek online tegenwoordig vrijwel een must. Het is sneller, veiliger en zorgt voor betere werkprestaties. TIMS is een full-service dienstverlener die u kan helpen bij alle soorten computerproblemen. Naast cloud computing kunt u bij ons terecht voor systeembeheer, advies, ondersteuning, hardware, internet, software en telecommunicatie. We leveren de service ook aan huis in de regio van Casteren + een straal van 30 km rondom de Kempen ( Noord-Brabant ) inclusief de plaatsen Oostelbeers, Oirschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Diessen, Middelbeers, Eindhoven, Waalre, Riethoven, Valkenswaard, Dommelen, Westerhoven, Luyksgestel, Veldhoven, Best, Bergeijk, Hulsel, Knegsel, Hoogeloon, Vessem, Mierde, Eersel, Duizel, Steensel, Hapert, Reusel en Bladel. Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij bespreken uw computerproblemen graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn