Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Online back-up

Hoeveel is uw data u waard?

Stel uzelf eens de vraag wat de consequenties zouden zijn indien uw persoonlijke en/of zakelijke data verloren gaat door een calamiteit als bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal of kapotte hardeschijf. Voor veel organisaties betekent een dergelijke calamiteit een financiële klap die moeilijk te boven te komen is. Voor particulieren is de emotionele waarde vaak onvervangbaar. Wilt u een dergelijk risico nemen, terwijl u al vanaf enkele euro's per maand  voorzien kunt zijn van een betrouwbare en volledig geautomatiseerde online backup voorziening?

Dataserver online / Cloud

Er zijn verschillende manieren om uw Dataserver neer te zetten. Dit kan met een eigen server (NAS) op locatie.
Maar indien u geen fysieke Server (NAS) op uw kantoor wilt hebben. Dan is er ook de keuze om deze in de Cloud aan te bieden zoals Dropbox, One Drive en Google Drive.

Private Cloud

Wilt geen gebruik maken van Cloud varianten zoals Dropbox, One Drive en Google Drive. Dan kunnen wij ook een Private Cloud voor u bouwen.
 

Microsoft 365

Ontgrendel de kracht van samenwerking en productiviteit met Microsoft 365, de toonaangevende clouddienst die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Bij [Jouw Bedrijfsnaam] begrijpen we de waarde van naadloze samenwerking en efficiënte communicatie. Daarom bieden we Microsoft 365 als de ultieme oplossing om jouw team te verbinden, waar ze zich ook bevinden.

Waarom Microsoft 365?

Altijd en overal toegang: Met Microsoft 365 heb je altijd en overal toegang tot jouw documenten, e-mails en agenda. Of je nu onderweg bent of op kantoor, blijf productief met de kracht van de cloud.

Samenwerken in real-time: Versterk de samenwerking binnen jouw team met de mogelijkheid om documenten in real-time te bewerken en feedback te geven. Werk efficiënt samen, zelfs als je mijlenver van elkaar verwijderd bent.

Veiligheid voorop: Bescherm jouw bedrijfsgegevens met geavanceerde beveiligingsfuncties van Microsoft 365. Houd gevoelige informatie veilig en voldoe aan compliancevereisten zonder in te leveren op productiviteit.

 

Terug naar overzicht
Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn