Contact

Routebeschrijving naar Tims gevestigd te Dorpsstraat 36 in Casteren Noord-Brabant : zowel vanuit regio Eindhoven / Veldhoven zijn wij goed bereikbaar via de A2 / A67 alsook vanuit omgeving Tilburg / Oirschot via de A58. Direct vanuit de omgeving Bladel, Hapert, Duizel, Eersel, Mierde, Vessem & Middelbeers uiteraard ook.

T 0497-794514
E helpdesk@timsnederland.nl

Met meer gemak digitaal samenwerken met Microsoft 365

Herkent u dit?

De telefoon gaat en u moet snel even een document openen, maar in welke map en waar in het netwerk stond dit ook alweer ergens. 
Daarnaast werkt u samen met uw collega’s in een projectteam. U heeft de rapportage gemaakt. De andere vijf geven commentaar. Twee van uw collega’s slaan aantekeningen op en ineens is is alles verloren gegaan. Zonder dat u zelfs maar weet welke van de twee collega's hier hier betreft.
Ook is het belangrijk voor medewerkers om veel informatie over de organisatie terug te kunnen vinden op intranet. Toch blijkt in de praktijk dat dit bij veel organisaties niet goed is ingeregeld.

Microsoft 365

Weet vanaf nu dat dit ook anders kan

 • Productieverhogende dataopslag: altijd snel documenten terugvinden;
 • Online samenwerken: nooit meer de verkeerde versie versturen;
 • Overzichtelijke workflow: de stapels gedigitaliseerd;
 • Werken met profielen: eenvoudig de juiste persoon vinden voor een projectteam;
 • Overal werken met metadata: gemakkelijk de juiste informatie vinden, zelfs op intranet;
 • Inspraak in het project: software mogelijkheden die aansluiten bij het bedrijfsproces;
 • Gebruikersvriendelijke applicaties: nog meer gebruiksgemak en efficiency.

Microsoft 365 

Microsoft 365 is een verzameling van bekende Office programma’s welke te gebruiken zijn via het internet. Er hoeft geen software meer geïnstalleerd te worden op de werkplek, waardoor u zowel op het werk als thuis gemakkelijk gebruik kunt maken van dezelfde omgeving. Binnen de Microsoft 365 omgeving kijken we naar alle belangrijke aspecten van de online mogelijkheden voor uw organisatie. Zowel de Outlook als de Word Web App worden geheel behandeld, maar ook de vernieuwde mogelijkheden komen aan bod.

De volgende onderdelen zijn standaard binnen Microsoft 365

 •     Outlook E-Mail en Agenda
 •     Office Web Apps
 •     Webvergaderingen 
 •     Cloud opslag
 •     Mobiele oplossingen

Uw Microsoft 365 omgeving

TIMS beschikt over alle benodigdheden voor het verzorgen van de Microsoft 365 installatie

TIMS  helpt u en uw collega’s gemakkelijker online samen te werken, de productie te verhogen en kosten te reduceren. Wij gaan daarbij altijd uit van de eindgebruiker bij het inrichten van de digitale omgeving en stemmen deze af op  wensen van de organisatie.

Terug naar overzicht
Netwerk Services
Microsoft 365
Cloud Oplossingen
Hard- en software
Bedrijfsoptimalisatie
Websites

1

Wat biedt TIMS

Ons team biedt volledige IT oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Ook diensten op maat zoals IT consulting, websites, systeem installaties, cloud diensten, on-site support en beheer op afstand,...

2

Waarom kiezen voor TIMS

U kiest voor TIMS voor onze snelle en betrouwbare oplossingen, onze persoonlijke aanpak & onze ervaring met kwaliteit tot resultaat. IT consultancy op hoog niveau en dit voor elke omgeving...

3

Snelle helpdesk

Dien uw verzoek in via onze contactpagina of via WhatsApp: voeg 06 811 969 83 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp bericht. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder

Klanten waar we trots op zijn